Palvelumme yrityksellesi

TietoLeijona Ky on Kuopiossa toimiva, valtakunnallisesti palveleva täyden palvelun tilintarkastustoimisto. TietoLeijona tarjoaa asiakkailleen perinteisten tilintarkastuspalveluiden lisäksi yritysohdon konsultointia. Autamme niin aloittelevia, kasvavia kuin toimintansa vakiinnuttaneita yhtiöitä talouden haasteissa. Teemme mielellämme tulosta kanssasi!
Palvelut
Tilintarkastus

KHT-tasoinen, lakisääteinen tilintarkastus yrityksesi tarpeiden mukaan. Tavoitteemme on olla yrittäjän tukena läpi vuoden ja opastaa liiketoiminassa muulloinkin kuin tilinpäätösaikaan. Sähköinen tilintarkastus mahdollistaa myös joustavan, paikkaan sitomattoman tarkastuksen.

Saat meiltä yrityksellesi tuotteistetun talouspäällikön huomattavasti edullisemmin palkkaamiseen verrattuna.

Kasvava yritys saattaa tarvita lisärahoitusta. Autamme löytämään sinulle sopivan vaihtoehdon. 

Palvelut
Talouspäällikkö-palvelu

Rahoittajat vaativat usein, että kasvuyrityksesi talouden dokumentointi ja raportointi ovat korkealla tasolla. Täysipäiväisen talouspäällikkön palkkaaminen voi olla kuitenkin huomattava investointi. Tällöin saattaa olla järkevää ulkoistaa kyseinen palvelu. Talouspäällikkömme auttaa sinua kasvuun liittyvien talouden haasteiden kanssa.

Palvelut
Yritysjärjestelyt ja verosuunnittelu

 Palveluihimme kuuluvat erilaiset yritysjärjestelyt sekä muutostyöt. Toteutamme yrityksesi myynnin, mahdollisten ostettavien kohdeyritysten analysoinnin ja sukupolvenvaihdokset tottuneesti. Optimoimme verosi. Mikäli tilanne on se, että olet luopumassa toiminnastasi tai lopettamassa jonkin yrityksesi, hoidamme prosessin kaupparekisterin ja verohallinnon kanssa. Olemme yritysten kokonaisvaltainen kumppani aloittavan yrityksen kirjanpidosta, kasvuvaiheen talouspäälliköksi tai yrityksen muutos tarpeiden tuottajaksi. 

Autamme sinua yrityskaupoissa ja -järjestelyissä yli 40 vuoden kokemuksella.

Yrittäjän kannattaa aina suunnitella verotuksensa tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Veroasioiden ammattilaisena autamme sinua ja yritystäsi verosuunnittelussa ja verotusasioissa. 

On hienoa, kun yritystoiminnalle löytyy jatkaja perhepiiristä. Autamme sinua sukupolvenvaihdokseen liittyvissä asioissa.

Joskus yritystoiminta tulee tiensä päähän. Meiltä saat avun yrityksen lopettamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Laadimme yrityksellesi asiaan kuuluvat ilmoitukset sekä tarjoamme neuvontaa yrityksesi alkumatkalla…. Tähän paririviä tekstiä vielä

Toteutamme kirjanpitosi maksu- tai suoritusperusteisesti tarpeesi mukaan. Palvelumme toteutetaan halutessasi täysin sähköisesti. 

Konsernimme tuottaa myös ammattilaisen laatimat palkkahallinnon palvelut. Tutustu lisää www.linnantieto.fi

Autamme sinua löytämään yrityksellesi sekä liiketoimintaasi sopivimmat ohjelmistot. Tutustu lisää ohjelmistoihin www.leijonatieto.fi/ohjelmistot

Palvelut
Taloushallinto

Kuulumme Linnantieto-konserniin, joka työllistää noin 20 taloushallinnon ammattilaista valtakunnallisesti. Tarjoamme asiakkaillemme konsernimme kautta myös seuraavia palveluita:

Tietoleijona

Lisätietoja